Ion Barbu

a fost un poet și matematician român. Ca matematician este cunoscut sub numele Dan Barbilian. A fost unul dintre cei mai importanți poeți români interbelici, reprezentant al modernismului literar românesc.


 N

NOUTATI


 

ECDL

* urmatoarea sesiune de examinare

30.04.2014

* inscrieri pana p 

29.04.2014

pe e-mail: ecdlionbarbu@gmail.com

 

 


Activitati Proiecte

* "Martisorul Tolerantei"
vezi aici

* "Scrisoare catre trecatori"

vezi aici

vezi*

 

 


Bine ati venit pe website-ul Liceului Teoretic "Ion Barbu". Fie ca sunteti elev de-al nostru, fie ca sunteti un parinte in cautarea unei scoli pentru copilul dvs., speram ca site-ul nostru se va dovedi o sursa foarte utila de informatii despre toate aspectele cotidiene in cadrul scolii noastre.

  

 

 

  ✏ Anunturi


  •   publicat 13.03.2014

 ECDL ROMANIA sustine scolile care fac acte de caritate - Scoala care daruieste Sarbatori de Paste 2014

Ca de obicei ECDL ROMANIA se altura initiativelor in proiectele caritabile pe care le veti desfasura la nivelul scolii, cu ocazia Sarbatorilor de Paste 2014.

Elevii si profesorii care doresc sa desfasoare proiecte cu acte de caritate in perioada Sarbatorilor de Paste 2014, pot inscrie actiunile lor la « Scoala care daruieste »  pana la data de 31 martie 2014 inclusiv si ECDL ROMANIA va promova evenimentele prin intermediul site-ului www.ecdl.ro si a paginii Facebook ECDL ROMANIA .

Promovarea proiectelor poate conduce la sustinerea unora dintre beneficiarii proiectelor prin sponsorizare.

Iepurasul ECDL poate sa se alature evenimentului vostru!

 La « Scoala care daruieste » pot participa toate unitatile scolare din invatamantul preuniversitar din Romania.

« Scoala care daruieste » Sarbatori de Paste 2014  are loc in perioada 17 martie – 30 aprilie 2014.

Transmiterea proiectelor din Liceul Teoretic "Ion Barbu"  se va face exclusiv in perioada 17 martie – 30 martie 2014, pe adresa liceulionbarbu@gmail.com.

Anuntarea sponsorizarilor se va face in perioada 1 aprilie – 7 aprilie 2014 prin intermediul site-ului www.ecdl.ro si a paginii Facebook ECDL ROMANIA.

Evenimentele caritabile vor fi facute cunoscute pe site-ul www.ecdl.ro si a paginaFacebook ECDL ROMANIA pana la data de 30 aprilie 2014 inclusiv.

 

Transmiterea proiectelor pe adresa  liceulionbarbu@gmail.com trebuie sa cuprinda :

1. Titlul proiectului ; 2. Numele scolii:Liceul Teoretic "Ion Barbu" ; 3. Numele echipei ; 4. Membrii echipei ; 5.Beneficiarul proiectului ; 6. Descrierea proiectului si a activitatilor aferente acestuia (inclusiv datele de desfasurare a activitatilor) ; 7. Date de contact

 

Proiectele trebuie sa reflecte acte de caritate desfasurate in folosul comunitatii.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa lliceulionbarbu@gmail.com .

Impreuna ii putem determina pe ceilalti sa devina mai buni de Sarbatori!

 

 
  •        SIMULARE EXAMENE NATIONALE - AN SCOLAR 2013-2014

MINISTRUL EDUCATIEI NATIONALE a aprobat organizarea simularii evaluarii nationale pentru elevii clasei a VIII-a si a simularii probelor scrise ale examenului de bacalaureat national, in anul scolar 2013 - 2014, pentru familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluari nationale, respectiv a unui examen de bacalaureat national si cu scopul de a optimiza rezultatele obtinute de catre elevii din invatamantul preuniversitar la finalul studiilor gimnaziale/liceale.


  •  Evaluari Nationale - clasele a II-a, a IV-a, a VI-a - an scolar 2013-2014

  •       Calendarul concursurilor nationale scolare finantate de catre MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE in anul scolar 2013-2014

citeste aici...

 


 

  •       Structura an scolar 2013-2014

citeste aici...